90's hovedtelefoner blog fru munch

3 gode grunde til at tage tilbage til 00’erne

Er du også nostalgisk for 90’ernes tøjstil? Så er du ikke alene. Den populære tøjstil fra 90’erne har gjort et comeback og dominerer modeverdenen. Det var en tid, hvor afslappet tøj og grunge-stilen var populære, og farver og mønstre var en integreret del af moden. Silke var et populært materiale i 90’erne, og det skinnende stof var en vigtig del af den tids mode. Læs videre for at få inspiration til, hvordan du kan skabe en trendy og afslappet stil inspireret af 90’erne.

1. Det kan aldrig blive for behageligt!

Tøjstilen fra 90’erne var kendt for sit afslappede og behagelige look. Det var en tid, hvor streetwear og grunge-stilen var populære og derfor var beklædning såsom oversized T-shirts, baggy bukser og denimjakker på mode.

Baggy tøj 90's stil

Denne trend er nu vendt tilbage, og det er nemt at skabe et trendy og samtidig afslappet look ved hjælp af disse klassiske 90’er-styles. En oversized T-shirt kan bruges med en strammere underdel for at skabe kontrast i outfittet, mens en baggy buks kan styles med en tætsiddende top. En denimjakke kan kombineres med en lang nederdel eller en kjole for at tilføje et feminint touch til det afslappede look.

2. Skil dig ud – farver & mønstre

90’erne var også en tid, hvor farver og mønstre var populære i moden. Gå i tøj med farverige prints eller retrofarver, og skab et sjovt og legesygt look, der skiller sig ud fra mængden.

En floral kjole eller en crop top i neonfarver kan give dit outfit et særligt pift. Du kan starte med at tilføje diskrete farver her og der, og måske starte med et enkelt farverigt element. Prøv at style dit outfit med et pink tørklæde, eller en mønstret taske.

Jeans farverige

3. Bling & blær med silke

Silke var et populært materiale i 90’erne og er en god mulighed, hvis du gerne vil genskabe den retro-stil. Materialet er kendt for sin glansfulde overflade, hvilket var en central del af 90’ernes mode.
Silkekjoler og -bluser var på mode både til hverdag og festlige lejligheder, og det er derfor en god idé at vælge tøj, der inkluderer glansfulde og skinnende teksturer, når man vil skabe den autentiske 90’er-stemning.

Similar Posts